donderdag 15 juli 2010

change of plans

Omdat we heel erg moe waren van de dag ervoor en we geen minuut wilden missen van Animal Kingdom, zijn we maandag in plaats daarvan maar naar Disney Studios gegaan.
We zijn al een paar keer in Euro Disney geweest, dus de attracties die we daar gezien hadden, hebben we nu niet gedaan. We zijn voornamelijk naar shows gegaan.
Omdat Liam helemaal weg is van Ariel, zijn we als eerst gelijk naar de Voyage of the little Mermaid gegaan. Wil ie er weer niet in! Na veel gezeur, toch weer meegesleept en uitgelegd dat het geen achtbaan of glijbaan is. Blijkt dat ie bang is voor Ursula de inktvis, maar ja, die was natuurlijk ook van de partij. Aidan daarentegen heeft geen probleem en vindt het allemaal heel leuk. In de straten van de Studio's is ook veel te beleven. Overal zijn actuers bezig met sketches en scènes. Hilarisch en alles in fifties style.Indiana Jones is ook de moeite waard, prachtige special effects. Maar waar we allemaal heel erg om hebben gelachen, waren de muppets. Er was ook een (mini) parade met Toy Story figuren en de kids hebben met plezier mee staan dansen.
Toch hebben we van dit park te weinig gezien. Mocht er nog een volgende keer komen, zou ik wel een week langer gaan, want we merken alle vier dat zoveel pretparken bezoeken in zo weinig tijd veel van ons vergt. We zijn dan ook erg blij dat we dinsdag een dagje bij het zwembad gepland hebben.
Nadat we het park verlaten hebben, zijn we nog een paar boodschapjes gaan doen. Ik besloot om een heerlijk Amerikaans ontbijt te willen maken de volgende ochtend en Martijn wilde graag steak eten diezelfde avond.
De kids waren strontvervelend na zo'n drukke dag, dus erg lang zijn we niet gebleven. Wel lang genoeg om nog wat all American food te kopen zoals pumpkin pie en pecan pie en nog meer. Ik heb dit altijd al willen proeven. Maar ook nog even aan de oerHollandse Gouda gedacht, beter dan cheddar als je het mij vraagt. Ben & Jerry's is hier de helft goedkoper, dus twee bakken ook meegenomen. Hoe gaan we dit op eten allemaal? Eerder op de avond een mega watermeloen voor $5,- gekocht van wel 10kg. Komt wel op!
Eenmaal thuis, snel de New York strip gebakken met mini hash browns. Daarna naar bed.
Ik kan niet wachten om op ons gemak een dagje helemaal niks te hoeven......

2 opmerkingen:

  1. Goed plan hoor, om de planning aan te passen. Hoe leuk ook, de parken zijn killing, zeker in deze periode. Maar na een portie relaxen kan je er vast weer tegenaan, toch? Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan ook heeel erg lekker zijn even helemaal niets !! Geniet ervan ....

    Want leuk hebben jullie het, dat lees je er echt vanaf!!

    BeantwoordenVerwijderen