donderdag 8 juli 2010

Seaworld en Bahama's

Maandag een dagje gepland in Seaworld. Ook weer heel stil in de ochtend, maar voor Manta stond al wel een rij. Dan maar eerst langs Kraken en vervolgens een lekker ontbijt, we hebben immers de hele dag eten erbij geboekt. Je mag een platter, drankje en een side dish meenemen per keer. Dus al ga je tien keer, geen probleem. Op naar Journey to Atlantis waar ik met Liam samen in geweest ben. Ik denk dat ie nu wel van zijn rollercoasterangst af is, want die glijbaan is echt steil!
Toen door naar de orca-show Believe. Wat mij gelijk opviel, was dat er niemand het water inging, dus geen trainers die via de neus van de orca gelanceerd werden. Ik weet niet of dit nieuw is, door het dodelijke ongeval met de trainer eerder in het jaar. Bij de underwaterview kon je naar de orca's kijken door het grote glas. Wat zijn ze toch mooi!
De show Blue Horizon was ook erg mooi. Veel spectaculairder dan Believe en veel acrobatiek.
Het park loopt steeds voller en bij Manta staat nu een rij van een uur. Heeft Martijn geen zin in, dus na alles gezien te hebben, gaan we nog even langs de Premium outlet. Bij Tommy voor $ 250,- aan kleren gekocht voor de kids en Martijn en bij Guess een tas voor mij. Snel door naar Fort Lauderdale, morgen naar de Bahama's!

We gaan pas laat rijden dus op de Ronald Reagan Turnpike een lang stuk aan één gereden in de stromende regen. Om 23.15 uur komen we aan bij Motel6. What a dump! Never again! De kamer ziet er smerig en supersimpel uit, de kamer stinkt en volgens mij zitten er geen schone lakens op ons bed. Wel op die van Liam en Aidan. Superslecht geslapen, maar ach, voor $ 50,- per nacht....whatever en het is dicht bij de haven.
's Ochtends door naar de haven waar we meer dan een uur doen over het instappen door de paspoortcontrole, we gaan immers het land uit, dus alles moet weer officieel.
Eindelijk aan boord, een plekje gezocht bij de entertainment, waar Liam en Aidan gelijk meedoen met de limbo. Aan boord nog even gezwommen en lekkere Pina Colada's gedronken. Alles was inclusief, (ontbijt, diner en drankjes) behalve de cocktail in de ananas, maar die moest ik gewoon hebben voor het ultieme cruise gevoel, hij was ook erg lekker.
Na vier uur waren we er, tegen die tijd was het bijna 14.30 uur, dus tijd voor het Wilhelmus die Martijn in de lounge als ENIGE uit volle borst heeft mee staan zingen. (hij kreeg een mooi applaus achteraf).
Met de bus naar Freeport was toch niet zo makkelijk....we kregen een lekke band en er stopten drie bussen die de chauffeur gewoon wegstuurde! Kreeg hierdoor geen tip.
Eindelijk bij Freeport aangekomen snel een bar opzoeken om de wedstrijd te kijken. 1-1 bij aankomst bar!
Omdat we maar weinig tijd hadden ben ik gaan shoppen en bleven Martijn en de kids voetbal kijken.
Na twee t-shirts gekocht te hebben, snel terug naar de wedstrijd. 1-3 voor Nederland!
De laatste tien minuten meegekeken en heel de bar op stelten gezet toen ze wonnen met 2-3!
Nog even een dip in de zee om af te koelen....gaat het me toch een partij regenen! Alsof de douches aangezet werden. Kon de pret niet drukken en toch nog kunnen zwemmen in de zee toen het weer droog was. Heerlijk warm water en heel helderblauw.
Daarna weer terug naar de boot, waar we heerlijk aan boord zijn gaan zwemmen. De laatste uren aan boord hebben we lekker geslapen bij het zwembad. Het was een drukke dag, maar ook erg relaxed. Nu op naar Miami!

1 opmerking:

  1. Jullie vermaken je wel zeg, het ziet er allemaal geweldig uit. Enne nu naar de finale ;-)))

    Heel veel plezier in Miami!!

    BeantwoordenVerwijderen