maandag 5 juli 2010

lekker shoppen en bijkomen


Onze eerste dag in Florida verliep lekker rustig.
Op ons gemak opgestaan en omdat Liam tot 9.30 uur moest uitslapen, hebben we een laat ontbijtje gepakt bij IHOP. We werden ontvangen door een uiterst vriendelijke waitress, ben ik in Nederland niet gewend. Heerlijke pancakes gegeten en de kids idem dito. Aan tafel kwam een dame mooie balloon animals maken voor de kids na het eten, dus met een volle buik op naar de Walmart om inkopen te doen.
Daar een nieuwe Tom Tom gekocht en heel veel meer. Je kijkt je ogen uit, maar dat hadden we in Cancun Mexico al meegekregen.
Net een mega Makro, maar dan met leukere kinderkleding. Dus gelijk twee t-shirts voor de boys meegenomen. ($7,- per stuk)
Heel wat dollars lichter gauw naar huis om alles in de koelkast te zetten.
De kraan in de keuken gaf geen warm water, dus ik maintenence gebeld, die snel op de stoep stond. Hij zou het wel even maken. Dat was wel gelukt, alleen stond binnen 5 minuten de keuken vol met water, omdat de waterleiding naar de koelkast niet was aangesloten op de nog in te bouwen icemaker. Dat was wel grappig. Was zo verholpen en nu hebben we dus een icemaker. Nadat de 'indoor pool' was opgedweild, konden we snel naar een Radio Shack op een nieuwe usb stick voor internet (hoe heet zoiets) te kopen. Vervolgens de gehuurde Garmin GPS ingeruild bij Alamo en daarna lekker bij de Mac een Angus menu geprobeerd en toen naar huis om snel de doelpunten terug te kunnen kijken van NL-Brazilie, Duitsland-Argentinie en Paraguay-Spanje, want ja, hier kijken we ook WK!
Omdat we hadden beloofd dat Liam nog mocht zwemmen (het regende gisteren pijpenstelen), is Martijn nog heel even met hem gegaan.
Ik ben lekker vroeg naar bed gegaan, maar voor mijn gevoel was het al heel laat.
Good night!

1 opmerking:

  1. Slim om de tomtom te kopen je hebt de huur er zo uit, en je hebt er vele jaren wat aan!!

    BeantwoordenVerwijderen